EL CONVIDAT PERFORMÀNTIC

_MG_4342 copy

Descripció

Acollir al performer Adrián Pino Olivera (sí, el turista espanyol de la Galeria Uffizi) durant una setmana a casa teva. De dilluns a diumenge. En aquest temps, intercanviar converses que serveixin per desbloquejar la consciència i deixar fluir l’estat sensible de l’ésser. Amb aquesta matèria el performer genera unes imatges mentals estètiques que el porten a produir una performance. Aquesta performance es presenta al mateix domicili l’últim dia de l’estada en aquest, és a dir, diumenge a la nit.

Condicions de l’artista

  • Puc dormir on se m’indiqui, mentre sigui mínimament còmode
  • Demanaria almenys 1 dutxa al dia
  • Tema menjar, mentre mengi almenys 1 cop al dia puc sobreviure.
  • Rentar la roba 1 cop la setmana (us demanaria ajuda en aquest sentit perquè no tinc ni papa).
  • Es pacta amb l’hoste el número de converses de desbloqueig de consciència i les franges en les que es duran a terme. Ja indico que durant el dia jo faig altres coses artístiques i que per tant, la nit seria un moment idoni per aquests moments de diàleg. Però tot és qüestió de parlar-ho i consensuar-ho.
  • El dia de l’actuació (diumenge), l’hoste pot convidar a d’altres persones al seu domicili, tantes com vulgui. Al final de la presentació, jo oferiré als espectadors l’opció de contribuir econòmicament al projecte. No per comprar-me unes sabates, sinó per poder seguir performant i provocant art. Si em comprés unes sabates seria doncs amb aquests dos objectius.

És possible que m’hagi deixat altres condicions que sorgiran a mesura que es desenvolupi el projecte. Sóc una persona innocent, sana i sincera. Espero poder parlar i conviure amb aquesta mateixa essència.

Els interessats en participar en aquest experiment podeu escriure a adrianpinoolivera@gmail.com o escriure’m per Facebook. Si es donés el cas que molta gent estigués interessada, senzillament faria una llista per ordre de sol·licitud i començaria a voltar pels vostres domicilis-sistemes. GANES!

PETONS I MACARRONS!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s